gototopgototop

Oferta  Cabana Edelweiss Straja  de la Cabana Edelweiss Cabana Edelweiss Straja Cabana Edelweiss se afla la numai 20 m de teleschiul nr. 2, in partea de sus a statiunii Straja, langa vechea cabana Straja.

Situata in inima muntelui Straja, intr-o minunata padure de brazi, Cabana Edelweiss va asteapta cu caldura, indiferent de vreme sau de anotimp, si va invita sa vizitati unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, statiunea Straja.

Oferta revelion;
Pachet de 5 nopti 6 zile
(28. 12. 2011-02. 01. 2012)
cu trei mese pe zi la alegere de pe un mini meniu, apa, ceai, suc, cafea la discretie+una masa festiva cu bauturi alcolice la discretie, foc de artifici si o tombola din partea casei.
Oferta de la Cabana Edelweiss Adresa: DJ664A 1, 335600, Strajja, Lupeni, Hunedoara, Romania Oferta expir? : 2011-12-31 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0748850116 Email ofertant:
Site WEB : http://www.cabana-edelweiss.ro Salvează oferta Cabana Edelweiss Straja de la Cabana Edelweiss Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Publicitate