gototopgototop

Oferta  Ai experien?? n vnz?ri?  de la Infinity Ai experien?? n vnz?ri?
Existenta companiei nationale INFINITY este strns legata de satisfacerea clientilor sai, carora le ofera o gama variata de produse, ce se adreseaza tuturor categoriilor de vrsta.

Oferta inscriere reprezentanti plata ramburs
Obiectul ofertei il reprezinta inscrierea de noi reprezentanti in cadrul sistemului de vanzari directe INFINITY, cu un set de documente restrans, respectiv Fisa de inscriere si copie carte de intentitate, cu plata ramburs.Comenzile vor fi date in mod normal, livrarea facandu-se la adresa indicata de reprezentat, care la primirea coletului va face si plata facturii, direct la curier, fara perceperea de taxe suplimentare.
Oferta de la Infinity Adresa: Targovistei 11, 100299, Ploiesti, Prahova, Romania Oferta expir? : 2011-09-30 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0743108983 FAX: 0344801143 Email ofertant: Trimiteţi un e-mail acum la In
{/popfeed} Site WEB : http://www.infinity-trade.ro Salvează oferta Ai experien?? n vnz?ri? de la Infinity Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Publicitate