gototopgototop

Oferta  PR - Media Relations  de la Universul - DallesGO PR - Media Relations Cursurile de PR Universul DallesGo instruiesc viitorii consultanti de comunicare, fiind destinate persoanelor care vor o cariera in relatii publice si se afla la inceput de drum.
Programa este aplicata, punand accent pe studiile de caz si situatiile reale care se intalnesc frecvent in piata de comunicare.
Oferta de la Universul - DallesGO Adresa: Brezoianu 23, 010136, Bucuresti, Bucure?ti, Romania Oferta expir? : 2012-10-01 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0769041711 Email ofertant:
Site WEB : http://www.dallesgo.ro Salvează oferta PR - Media Relations de la Universul - DallesGO Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate