gototopgototop

Oferta  Cursuri de Fotografie  de la Universul - DallesGO Cursuri de Fotografie Cursurile de fotografie sunt destinate celor care isi doresc sa se initieze in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu.
Vei avea la dispozitie cele mai bune echipamente si vei invata trucuri legate de felul in care poti crea o compozitie perfecta doar cu ajutorul luminii.
Sesiunile teoretice se axeaza pe aprofundarea notiunilor tehnice despre aparatul foto, lumina si crearea efectelor.
Workshopurile sunt rezervate sedin?elor fotografice in care vor fi experimentate tehnici avansate de fotografie in conditii de studio si outdoor.

 
Oferta de la Universul - DallesGO Adresa: Brezoianu 23, 010136, Bucuresti, Bucure?ti, Romania Oferta expir? : 2012-10-01 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0769041711 Email ofertant:
Site WEB : http://www.dallesgo.ro Salvează oferta Cursuri de Fotografie de la Universul - DallesGO Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate