gototopgototop

Oferta  ?coala de munte  de la Asociatia PATHOS ?coala de munte Scoala de munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, care are peste 16 ani si este apta din punct de vedere fizic si psihic.
Scoala se desfasoara pe o perioada de 8-9 luni si considera ca totii elevii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior.
In aceasta perioada se vor preda cursuri teoretice despre alpinism, escalada, turism, geografie generala, geografie montana, ecologie, prim ajutor premedical, meteorologie, psihologie, pericole in munti, supravietuire, si altele. Aceste cursuri sunt gratuite.
Oferta de la Asociatia PATHOS Adresa: Margeanului 10, 05104, Bucuresti, Bucure?ti, Romania Oferta expir? : 2012-10-01 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0722307187 Email ofertant:
Site WEB : http://www.ampathos.ro Salvează oferta ?coala de munte de la Asociatia PATHOS Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate