gototopgototop

Oferta  Stilism & Tendin?e  de la Universul - DallesGO Stilism & Tendin?e oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile sunt destinate oricarui pasionat de moda care ?i doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare.
Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, anatomie etc.
 
 

Oferta  PR - Media Relations  de la Universul - DallesGO PR - Media Relations oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile de PR Universul DallesGo instruiesc viitorii consultanti de comunicare, fiind destinate persoanelor care vor o cariera in relatii publice si se afla la inceput de drum.
Programa este aplicata, punand accent pe studiile de caz si situatiile reale care se intalnesc frecvent in piata de comunicare.
 

Oferta  Cursuri de Fotografie  de la Universul - DallesGO Cursuri de Fotografie oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile de fotografie sunt destinate celor care isi doresc sa se initieze in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu.
Vei avea la dispozitie cele mai bune echipamente si vei invata trucuri legate de felul in care poti crea o compozitie perfecta doar cu ajutorul luminii.
Sesiunile teoretice se axeaza pe aprofundarea notiunilor tehnice despre aparatul foto, lumina si crearea efectelor.
Workshopurile sunt rezervate sedin?elor fotografice in care vor fi experimentate tehnici avansate de fotografie in conditii de studio si outdoor.

 
 

Oferta  ?coala de munte  de la Asociatia PATHOS ?coala de munte oferta de la Asociatia PATHOS

Scoala de munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, care are peste 16 ani si este apta din punct de vedere fizic si psihic.
Scoala se desfasoara pe o perioada de 8-9 luni si considera ca totii elevii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior.
In aceasta perioada se vor preda cursuri teoretice despre alpinism, escalada, turism, geografie generala, geografie montana, ecologie, prim ajutor premedical, meteorologie, psihologie, pericole in munti, supravietuire, si altele. Aceste cursuri sunt gratuite.
 


Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate