gototopgototop

Oferta  Cursuri tango argentinian  de la Tangotangent Cursuri tango argentinian oferta de la Tangotangent

Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania.
Fondata in decembrie 2005, de Gilbert Iscu, Daniel Mandita si Amalia Iscu, Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango, dandu-le posibilitate acestora sa danseze cat mai mult.

Cursurile se desfasoara la Estudio Tango REAL, Bd. Pache Protopopescu nr. 30 (zona Foisorul de Foc).


 

Oferta  Stilism & Tendin?e  de la Universul - DallesGO Stilism & Tendin?e oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile sunt destinate oricarui pasionat de moda care ?i doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare.
Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, anatomie etc.
 
 

Oferta  PR - Media Relations  de la Universul - DallesGO PR - Media Relations oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile de PR Universul DallesGo instruiesc viitorii consultanti de comunicare, fiind destinate persoanelor care vor o cariera in relatii publice si se afla la inceput de drum.
Programa este aplicata, punand accent pe studiile de caz si situatiile reale care se intalnesc frecvent in piata de comunicare.
 

Oferta  Cursuri de Fotografie  de la Universul - DallesGO Cursuri de Fotografie oferta de la Universul - DallesGO

Cursurile de fotografie sunt destinate celor care isi doresc sa se initieze in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu.
Vei avea la dispozitie cele mai bune echipamente si vei invata trucuri legate de felul in care poti crea o compozitie perfecta doar cu ajutorul luminii.
Sesiunile teoretice se axeaza pe aprofundarea notiunilor tehnice despre aparatul foto, lumina si crearea efectelor.
Workshopurile sunt rezervate sedin?elor fotografice in care vor fi experimentate tehnici avansate de fotografie in conditii de studio si outdoor.

 
 
«Prima paginăPrecedenta123UrmătoareaUltima pagină»

Pagina 1 din 3

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate