gototopgototop

Oferta  M&G Sport Club  de la M&G Sport Club M&G Sport Club M&G Sport Club este situat în zona de nord a Bucureştiului pe malul lacului Tei (Complexul Cultural Sportiv Studentesc) şi este un club privat.
Într-un mediu elegant şi o atmosferă discretă, vei uita de grijile cotidiene şi vei descoperi plăcerea sportului.

M&G Sport Club
oferă o gamă largă de servicii şi facilităţi, la cele mai înalte standarde, punând la dispoziţia clienţilor săi un sistem complet de îmbunătăţire a sănătăţii, stării de bine şi a rezultatelor profesionale.

M&G Sport Club cuprinde o zonă spaţioasă de antrenamente de cardio şi de forţă, utilate complet cu cele mai noi echipamente Technogym, vestiare elegante dar şi un restaurant Sport Bar
Oferta de la M&G Sport Club Adresa: Olteţului 30, 023818, Bucuresti, Bucureşti, Romania Oferta expiră : 2012-11-01 Telefon: 0212428852 FAX: 0212428852 Email ofertant:
Site WEB : http://www.mgsportclub.ro Salvează oferta M&G Sport Club de la M&G Sport Club Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rnewc51/public_html/___eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate