gototopgototop

Oferta  LaserTag Arena  de la Arena LaserTag Arena Eşti în locul cel mai potrivit şi aici este momentul să  guşti din acestă distracţie  fără limite, să ai o senzaţie unică şi multe altele !

Ce trebuie sa fac pentru a participa?

Foarte simplu! Îţi suni prietenii, vii jos într-o pereche de blugi, primeşti o armă, o cască şi porneşti un party de neuitat cu prietenii tăi.

Părerea celor de vârsta ta este că jocul laser este o experienţă super tare, aleg cu drag terenul LaserTag Arena ca locaţie pentru aniversări, zile onomastice, zile de naştere, întâlniri de grup, dar noi ţi-l recomandăm şi ca un refugiu după orele de şcoală, chiar şi o super distracţie spontană.
Oferta de la Arena Adresa: Splai Independentei 319, 060044, Bucuresti, Bucureşti, Romania Oferta expiră : 2011-11-15 Telefon: 0730702842 Email ofertant:
Site WEB : http://www.lasertag-arena.ro Salvează oferta LaserTag Arena de la Arena Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rnewc51/public_html/___eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate