gototopgototop

Oferta  Home Improvement  de la Universul - DallesGO Home Improvement Cursurile sunt destinate oamenilor creativi, cu idei neasteptate care au nevoie de solutii pe masura si de inspiratie constanta.
In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier.
Oferta de la Universul - DallesGO Adresa: Brezoianu 23, 010136, Bucuresti, Bucure?ti, Romania Oferta expir? : 2012-10-01 Livrare: F?r? livrare. Telefon: Telefon: 0769041711 Email ofertant:
Site WEB : http://www.dallesgo.ro Salvează oferta Home Improvement de la Universul - DallesGO Oferta de mai sus a fost publicată gratuit de eFlyer.RO. Dacă sunteţi proprietarul acestui Flyer şi doriţi ca oferta dvs să fie retrasă ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
eFlyer.RO nu are nici o responsabilitate privind conţinutul ofertei.

 

Adaugă comentariu

Recomandat eFlyer


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r55783picc/public_html/_______eflyer.ro/modules/mod_p30weblinks/tmpl/default.php on line 85

Publicitate