gototopgototop

Ce este eFlyer.RO

eFlyer.RO Am pornit de lo o simplă idee, şi de ce nu, o necesitate. Aceea de a găsi cele mai proaspete promoţii şi oferte.
Cu siguranţă vi s-a intamplat şi dvs să primiţi pe stradă, în magazine sau în cutia poştală bine-cunoscutele flyere sau fluturaşi publicitari. Fie că le-aţi acordat atenţie sau nu, acestea au ajuns mai devreme sau mai tărziu la coşul de gunoi, şi asta în cel mai fericit caz!
Poate vi s-a întâmpat de asemenea ca fix atunci când aveaţi nevoie de un anumit serviciu sau ofertă despre care aţi aflat dintr-un flyer să nu mai găsiţi fluturaşul. Evident, nu mai era nimic de făcut.
Şi nu numai dvs aţi pierdut, ci şi comerciantul care a plătit bani buni pentru designul flyerului, pentru printarea lui şi în cele din urmă pentru distribuţie.

O formulă în care toată lumea pierde. Ca să nu mai vorbim de tonele de hârtie irosite...

eFlyer.RO Pentru a veni în ajutorul dvs, dar şi al comercianţilor am creat eFlyer.RO, un site care vă dă dvs posibilitatea de a găsi cele mai fierbinţi oferte şi comercianţilor ocazia de a publica gratuit pe internet serviciile pe care doresc să vi le ofere.
Un site unde flyerele nu sunt niciodată aruncate, ci colecţionate şi organizate atent în categorii.

Mai mult, fiecare pagină pe care o generăm pentru un flyer este promovată pe Google, pentru că ceea ce dorim este ca oferta pe care o cautaţi să fie găsită, nu site-ul.

eFlyer.RO este mai mult decat un site de anunţuri online.

eFlyer.RO Aici ofertanţii primesc o întreagă pagină numai pentru oferta lor.
eFlyer.RO Oferta sau promoţia devine publică in mai putin de 24 de ore.
eFlyer.RO Mulţumită integrarii aplicaţiei GOOGLE MAPS oferta este localizată pe baza adresei ofertantului.
eFlyer.RO Ca vizitator aveţi acces la datele de contact ale ofertantului şi aveţi posibilitatea de a-l contacta prin e-mail chiar din pagina de ofertă.

eFlyer.ROeFlyer.RO a fost dezvotat pentru a promova oferte pe web si, pentru că noi stim că spatiul virtual este nelimitat, dorim să oferim mai mult. Cât mai mult.

Să nu uităm! Serviciul de web publishing este gratuit.
eFlyer.RO Oricine poate publica un număr nelimitat de oferte pentru oricât de mult timp.

Incercaţi, e simplu ca Buna ziua!. 

Publicitate